Škrat vodo

Gong naokrog

Namen galerije (kot besed v "Knjigi") , ... o zvoku, gongu, didgeridooju, školjki, vtisih obiskovalcev in ostalih teorijah življenja, je da vas zbliža z dojemanjem zvoka kot dejavnika, osnovnega gradnika, ki ga v bistvu ne morete izklopiti in je ves čas tu, četudi si zamašite ušesa je telo tisto, ki ga ves čas obsorbira in se prej ali slej nanj odzove. Množica fotografij vam odpre žilico raziskovalko, ki vas popelje v svet spoznavanja . . .

Galerijo in "Knjigo" sva z Matjažem zasnovala tako, da bi v kombinaciji slika - beseda začutili, kako in kaj se štrika s temeljnimi izrazi, ki opišejo bistva življenja, kot so: zvok, voda, hado, dih, zemlja, resonanca, zlati rez, igrivo gibanje in element prostora, ki kot gora nosi vse ostale ...) Ker si možgani zapomnijo še posebno slike, boste tako oluščena in bistvena semena ravno prav sprejeli in zna se zgoditi, da pokuka bilka.

Želim vam, da vsaj 1x v življenju iskusite zvok gonga, didgeridooja in trobeče morske školjke. Vedite, da se ustvarjalci z gongi razlikujemo, vsak ima svoje prvine in globine tako kot frizerji. (Najbrž ste jih izkusili že več).

Vabljeni na zvočno kopel, zvočni prostor, gong koncert, ...delavnico,...

... okus jabolka opisujemo že tri dni.

Gong naokrog. V "dobah" so imeli privilegij poslušati gong le kralji in višji sloji (naj omenim, da je omejeno misliti o gongu kot orodju le* "vzhoda ala Indije ipd."), ki so imeli najete, zato izurjene gongiste, mojstre zvoka in življenja. Med urami, ki so jih preživeli v vibracijah skrbno izdelane zveneče plošče so dostopali k novim odločitvam in zamislim o taktiki trgovanja, boja, pogovorov in strategijah občega življenja. Več je manj in manj več, danes lahko vibracijo planetarnega gonga doživi prav vsak.

Ključne besede: zvočna kopel, zvočni prostor, zvočno sproščanje, sproščanje ob zvokih gonga in pojočih himalajskih posod, Slovaška fujara, gong koncert, gong holistični trening bele tišine in belega šuma, Prosapia, solsticijski gong, otroci in gong, mladina v zvenu prvinskih glasbil, delavnice spoznavanja glasbenih orodij, didgeridoo, gong Sedne, gong Jupitra, planetarni gongi, himalajska pojoča posoda, zvok iz morske školjke, vibracija zvoka na telesu, gong na televiziji, delavnice v vrtcu, zvok gonga na šoli, šolski zvonec, šolski gong, Škrat Vodo, Masaru Emoto, objava gong dogodka, galerija zvoka, teorija zvoka in vibracij, knjiga o zvoku, starešina gonga, učitelj o uporabi zvoka, pesem življenja, pesem gonga, spev gongu, 44, Mozarta so priznali že pri šestih, kakor zgoraj tako spodaj, več je manj in več manj, gong v Ljubljani, zvočna kopel v centru mesta, didgeridoo delavnica, gong ob vodi, gong otočec, DNK Vibrotvorci, zvočna terapija, zdravje ob zvoku, starodavni zvoki, Slovenija odmevi večnosti, Šou vizija duško mamut, pod klobukom duško mamut, zvok školjke v hrbet, masaža z gongi in him pojočimi posodami, hado, leonardo fibonacci, zlati rez, tiger, torija zvoka, festival gonga, gong kamp, resonanca z školjko, resonanca, glas, petje, strune, pihala, tolkala, gong v rogu, gong ob vodi, gong na travniku, zvočna kopel na gradu, ogongan oškoljkan, badovinac, udarjala, malete, ghee, sproščanje ob zvokih himalajskih pojočih posod, besede o zvokih gonga, kitajski gong, tam tam gong